Algemene voorwaarden

De maatregelen i.v.m. COVID-19 verplichten ons om het mosselfeest 2020 anders aan te pakken. We kozen ervoor om dit jaar pakketten aan te bieden die je kan afhalen in één van onze 9 afhaalpunten. 

Enkele afspraken:

  • Aanbod

Je hebt de keuze uit een mosselpakket voor 1 persoon, een videepakket voor 2 personen en verse frietjes (afzonderlijk te bestellen). Om alles wat feestelijker te maken kan je nog een fles wijn bestellen. We kozen toepasselijk voor een zuid-Afrikaanse wijn ‘Buitengewoon’, zowel rood, wit als rosé. 

  • Bestelling

Om te bestellen selecteer je het mosselpakket of het videepakket, je geeft het gewenste aantal op en plaatst dat in je winkelmandje. Optioneel kan je nog frietjes en wijn bestellen aan zéér democratische prijzen. Om af te ronden klik je op het winkelkarretje rechts bovenaan de website, je kiest voor afrekenen. Vergeet niet het afhaalpunt te selecteren en het gewenste tijdstip van afhalen. Als er teveel personen op hetzelfde tijdstip willen komen afhalen kan het zijn dat we je vragen om op een ander tijdstip te komen. Na de keuze van het afhaalpunt en tijdstip kan je afrekenen. Dat gaat via Bancontact. Je wordt doorverwezen naar de bancontact website waar je via de gekende methode kan betalen (scannen barcode met je Payconiq/Bancontact app of manueel invoeren van de kaartgegevens). Je krijgt dan nog een e-mail met de details van je bestelling. We verwachten je dan op 21 november op het door jou gekozen afhaalpunt, op het door jou gekozen tijdstip. 

  • Betaling

Wij aanvaarden enkel een online betaling via Bancontact. Omdat we zelf ruim op voorhand moeten bestellen bij onze leverancier kunnen we geen betaling via overschrijving accepteren. Ook cash betalen ter plaatse is niet mogelijk.

  • Afhaling

U begeeft zich naar het door jou gekozen afhaalpunt op het door u gekozen tijdstip. Probeer je te houden aan het tijdstip zodat de afhalingen vlot kunnen verlopen. Je brengt de bevestigingsmail mee, daarop staat jouw bestelnummer. Respecteer de COVID maatregelen! Het dragen van een mond-neus masker is verplicht. Steeds 1,5m afstand bewaren.

Smakelijk!
Het Berkenbeek Mosselfeest team